Як ми працюємо

Як ми працюємо

Допомагаємо малому бізнесу створювати власну унікальну візуальну ідентичність, послідовно застосовуючи її на різних носіях та медіа, сприяємо чіткості, стислості та узголженості бренду.

Дослідження

Процес починається зі знайомства з вами та вашим бізнесом, короткостроковими та довгостроковими цілями, станом ринку та конкурентами, а також запланованим застосуванням вашої марки — це сприяє оригінальності дизайну, орієнтованому на вашу цільову аудиторію.

Розробка дизайну

В процесі розробки дизайну на кожному етапі проходять узгодження з замовником, щоб бути впевненими, що процес  рухається у правильному напрямку. Робота завершується лише після того, як буде підтверджений остаточний дизайн.

Запуск + підтримка

Після схвалення дизайну, замовник отримує пакет, що містить файли в різних макетах і форматах. Також йому переходять права власності на завершені проекти. В будь-який момент робота над проектом може бути поновлена для внесення змін чи виготовлення додаткових макетів.

Дизайн для друку

Хоча ми живемо в цифрову епоху, вплив друкованих комунікацій не слід недооцінювати. Ми можемо застосувати ваш бренд до візитних карток, брошур, флаєрів та канцелярських товарів. Ми дбаємо про весь процес макетування та друку, щоб ваші друковані матеріали були у вас якнайшвидше.